Viļņa atsakās rīkot Timati koncertu – viņa dziesmās pieminēts Putins

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Pāriet pie mediju bankasKrievijas reperis Timati. Foto no arhīva
Krievijas reperis Timati. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pēc konsultācijām ar ekspertiem informācijas kara jautājumos Viļņas koncertzāle atteicās uzņemt Krievijas reperi Timati. Pēc zāles vadības domām, viņa dziesmu tekstos skan "propagandiski izteikumi" un pieminēts Putins.

RĪGA, 2. jūlijs — Sputnik. Lietuvas koncertzāle Compensa atteicās uzņemt reperi Timati no Krievijas, jo viņa dziesmās esot saklausāmi "propagandiski izteikumi", vēsta Sputnik Igaunija.

"Jā, mēs atteicāmies rīkot koncertu, kas bija paredzēts novembrī," — uzsvēra koncertzāles vadītāja Gintare Binkevičūte.

Menedžera paskaidroja, ka pasākums netiks rīkots,  jo " zāles vadība pieņēmusi šādu lēmumu pēc konsultācijām ar ekspertiem informācijas karajautājumos.

"Dažās dziedātāja Timati dziesmās izskan propagandiski izteikumi un pieminēts Krievijas prezidenta Putina vārds. Compensa koncertzāles vadība neatbalsta populārā Krievijas dziedātāja viedokli," — viņa piebilda.

Lietuvas koncertzāles pārstāvji jau sazinājušies ar dziedātāja Timati administrāciju un informējuši par lēmumu atteikties no koncerta.

Compensa publicētajā ziņojumā teikts, ka iepriekš Compensa pārstāvji informācijas drošības jautājumos nav ļāvuši organizēt Ļeva Ļeščenko koncertu, tika aizliegts arī "Šansona festivāls".

Ziņu lente
0