Viedoklis

Nekas neliecina par ES vēlmi izdzīvot

© Sputnik / Алексей Витвицкий / Pāriet pie mediju bankasЦентральный европейский банк
Центральный европейский банк - Sputnik Latvija, 1920, 20.05.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tā kā Rietumi piešķir eksistenciālu nozīmi karadarbībai, tātad nosprauduši mērķi – likvidēt Krieviju bez jebkādiem kompromisiem, mēs neizbēgami nonākam pie mākslīgās strukturālās krīzes nākamā posma.
Ziņas par četrkārtēju un pat lielāku komunālo tarifu pieaugumu visā ES un Lielbritānijā izskanējušas fonā. Nu labi, vienu reizīti tarifi Anglijā pieauguši par 80%, nu labi, tas nekad nav piedzīvots, un tad? Par krīzi Eiropas Savienības valstīs savā Telegram kanālāstāsta publicists un žurnālists Vadims Avva.
Desu kanclers pieprasa atteikties no Krievijas naftas. Eiropas komisija sola Ungārijai kompensāciju – te 28, te pat 38 miljardus eiro par tādu lēmumu. Šajā kontekstā summai gan nav nozīmes. Svarīgs ir rūpniecības ražošanas pašizmaksu daudzkārtējais pieaugums. Labi, arī to vēl var pieciest. Jā, var. Ja vien jūs šo produkciju uzskatāt par unikālu.
Мужчина проходит мимо пустых полок в супермаркете в Лондоне - Sputnik Latvija, 1920, 16.05.2022
Politika
"Gājiens uz veikalu kļuvis par mokām". ASV aug sašutums par Baidena politiku
Tā kā Rietumi piešķir eksistenciālu nozīmi karadarbībai, tātad nosprauduši mērķi – likvidēt Krieviju bez jebkādiem kompromisiem, mēs neizbēgami nonākam pie mākslīgās strukturālās krīzes nākamā posma: nauda, piemēram, tai pašai Ungārijai no EK ir ienākusi, bet naftas nav. Vienkārši nav un viss.
Tamlīdzīga situācija ir pavisam jauna, Brisele ar to nav rēķinājusies. Rietumu elites kvalitāte ir aprakstāma īsi un aši: kanēļmaizītes aug ābelēs, turpat arī saplūst mīlas uzplūdos. No kalniem tek kapučīno strauti. Ķirši savā starpā sarunājas vienīgi latviski. Vai igauniski.
Pieejamo izejvielu trūkums nozīmē, piemēram, Vācijas ķīmiskās rūpniecības pilnīgu vai daļēju apstāšanos. Hmmm, nez kāpēc nav žēl. Ja tev ir zinātniskais un tehnoloģiskais pamats zem kājām un rūpnieciskā spiegošana piedevām, tu vari atdarināt jebkuru preci. Taču, ja nav izejvielu, ja nav, no kā ražot, tas ir svarīgi.
Лавров — о тотальной гибридной войне, которую объявил России Запад - Sputnik Latvija, 1920, 16.05.2022
Video
Lavrovs pauda viedokli par Krievijai pieteiktā hibrīdkara sekām
Tuvie Austrumi, Āzijas valstis un ASV ir atklāti likušas noprast Eiropai, ka neplāno aizvietot Krievijas energonesējus agrākajā paradigmā: nauda-prece. Visiem gribas vairāk: garantētus iepirkuma termiņus, tehnoloģiju nodošanu utt. Par "garantētajiem termiņiem" uzrakstīju, un pašam smiekli nāk. Eiropa spēj garantēt vienīgi sistemātisku vai virspusēju krāpšanu. Tas ir tikai laika jautājums.
Priekš kam arābiem vajadzētu pūlēties un palielināt naftas un gāzes ieguvi fon der Leienas dēļ? Viņi ir gatavi saņemt, neko nedarot. Tā taču notiek! Karš Ukrainā? Oho! Kad tad tur Tuvajos Austrumos bijis miers? Pirms cik gadu desmitiem? Karš – tā ir pasaule, kurā mēs dzīvojam ik dienas.
Vienlaikus Krievija spēj radīt sistemātisku resursu deficītu Vecajā Pasaulē. Šiem nolūkiem nekas nav jādara. Tikai nevajag iztapt, vajag ķerties pie savas attīstības. Eiropas elite pati visu padarīs.
Эксперт: США хотели сделать из ЕС таран против России, но его попросту не станет - Sputnik Latvija, 1920, 08.05.2022
Video
Eksperts: ASV gribēja pataisīt ES par tarānu pret Krieviju, taču tās vienkārši vairs nebūs
Kredīta likmju pieaugums šajā fonā neizbēgami novedīs pie kautiņiem par vietu pie budžeta siles, augs nabadzība, sāksies sociālie nemieri un viss pārējais, kas nāks vien par labu – jo lielāku uzmanību tagadējā Eiropas elite veltīs iekšējām problēmām, jo ātrāk Zeļenska lapa Instagramā* pārstās iespaidot eiropiešu politiku.
Jo lielāks skaits ārvalstu algotņu un citu draņķu to septiņu amerikāņu pēdās atradīs mūžīgu mieru Ukrainā, jo labāk. Rietumi cenšas uzrauties un lūzt. Ir jāturpina Ukrainas armijas spēku un piegādātās tehnikas samalšana, tikai nevajag steigties, gluži kā tajā anekdotē par "palēnām nokāpsim un apstrādāsim visu baru".
Neizbēgamās sakāves apziņa piespiež atlantistus pacelt konflikta likmes. Tāpēc sākas Polijas izlēcieni par "bezrobežu" ar Ukrainu, Zviedrija un Somija steidz NATO, Rīgā valda histērija ap cilvēkiem ar Krievijas simboliem un sarkanarmiešiem veltīto pieminekļu nojaukšanu. Brūnie šakāļi trako.
Puiši, neraizējieties, mēs tiksim klāt visiem. Visiem un katram. Sarūpējiet malku, ziema būs ilga.
Автозаправочная станция - Sputnik Latvija, 1920, 07.05.2022
Krievijā
Demokrāti atcēluši demokrātiju
* Krievijā sociālais tīkls atzīts par ekstrēmistisku organizāciju.
Ziņu lente
0