Latvijā

Latgales iedzīvotājam konfiscēta nelikumīga dīzeļdegviela un šaujamieroču munīcija

CC0 / PxHere / Пули
Пули - Sputnik Latvija, 1920, 26.02.2022
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Izmeklēšanas un operatīvo pasākumu iegūto ziņu rezultātā Balvu novadā tika atklāti un izņemti ap 8200 litriem dīzeļdegvielas.
RĪGA, 26. februāris — Sputnik. Šī gada 16. februārī, Valsts policija, pārbaudot iegūto informāciju par nelikumīgu akcīzes preču realizāciju, 1969. gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā atklāja un izņēma nelikumīgi realizētu dīzeļdegvielu un nereģistrētu dažāda veida un kalibra šaujamieroču munīciju.
Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Rēzeknes reģionālās nodaļas darbinieki veica kratīšanu kāda Balvu novada iedzīvotāja dzīvesvietā, kur atklāja un izņēma ap 8200 litru dīzeļdegvielas, kā arī nereģistrētu dažāda veida un kalibra šaujamieroču munīciju - aptuveni 600 gabalu.
Bankas karte - Sputnik Latvija, 1920, 06.02.2022
Latvijā
Valsts policija brīdina: aktivizējas krāpnieki
Vīrietim piemērots aizdomās turamā statuss. Viņam draud kriminālatbildība saskaņā ar Krimināllikuma 220.1.panta 1.daļu un 233.panta 2.daļu.
Par naftas produktu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, probācijas uzraudzību, sabiedrisko darbu vai naudas sodu.
Ziņu lente
0