Latvijā

Latvijas aizsardzības ministrs pārdod savu Lapmežciema īpašumu

© Sputnik / Sergey MelkonovLatvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks
Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks - Sputnik Latvija, 1920, 03.12.2021
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Brīnišķīgu māju pašā jūras krastā ar privātu izeju uz jūru", kas pieder Latvijas aizsardzības ministram Artam Pabrikam, var iegādāties par 370 000 eiro
RĪGA, 2. decembris - Sputnik. Latvijas aizsardzības ministrs Artis Pabriks pārdod brīnišķīgu villu L Lapmežciemā, Tukuma novadā, ziņo Press.lv.
Zemes platība ir 2600 kvadrātmetri, privāta izeja uz jūru. Trīsstāvu mājā ir piecas guļamistabas, sauna, saimniecības telpas, kabinets, liela dzīvojamā istaba, atsevišķa virtuve, trīs sanmezgli, plaša terase, teikts portālā ss.lv publicētajā sludinājumā.
Šīs greznības cena ir 370 000 eiro.
Сотрудник ЗАГСа проверяет температуру у молодоженов перед заключением брака во дворце бракосочетания №1 в Москве - Sputnik Latvija, 1920, 17.05.2021
Eurostat: Latvijā bieži precas, bieži – šķiras
Tiek ziņots arī, ka Pabriks šo māju iegādājies 2000. gadā par 20 000 latu. 2002. gadā ekspluatācijā jau bija nodota jauna dzīvojamā ēka.
Atgādinām, ka 2021. gada augustā Pabriks paziņoja, ka šķiras no sievas Undīnes.
Undīne Pabrika-Bollova bija Pabrika otrā sieva. Viņa ir vāciete pēc tautības. Pārim ir divi bērni - meita Alvīne Dārta un dēls Hauke Namejs. No pirmās laulības ministram palikusi pieaugusi meita Dita.
Pēdējos gados mediji baumoja par 53 gadus vecā aizsardzības ministra Arta Pabrika iespējamo romānu ar viņa biroja vadītāju – 28 gadus veco Neldu Otvari. Pamats baumām, domājams, radies jau 2019. gada vasarā, kad A.Pabriks devās komandējumā uz Tartu. Viņu pavadīja Nelda Otvare.
Ziņu lente
0