Tramps komentējis aicinājumus ieviest jaunas sankcijas pret Krieviju

© AFP 2023 / DON EMMERTJaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps. Foto no arhīva
Jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Trešdien telekanāls CNN, atsaucoties uz ASV prezidenta Baraka Obamas administrācijas pārstāvjiem, paziņojis, ka ceturtdien ieplānots pasludināt jaunas sankcijas pret Krieviju sakarā ar valsts līdzdalību hakeru uzbrukumos, par ko nav minēti nekādi pierādījumi.

RĪGA, 29. decembris — Sputnik. Jaunievēlētais ASV prezidents Donalds Tramps paziņojis, ka amerikāņiem" vajadzētu nodarboties ar savu dzīvi", atbildot uz aicinājumiem ieviest pret Krieviju sankcijas par tās piedalīšanos kiberuzbrukumos vēlēšanu laikā, vēsta aģentūra RIA Novosti, atsaucoties uz aģentūru Reuters.

ASV. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Tramps atmaksās Putinam ar sankciju atcelšanu nākamajā gadā

"Es domāju, ka mums jārūpējas par savām dzīvēm. Man šķiet, datori ir ļoti sarežģījuši mūsu dzīvi. Pats datoru laikmets mūs novedis tur, kur neviens nezina, kas notiek," — sacīja Tramps žurnālistiem savā villā Floridā, atbildot uz jautājumu, vai ASV jāievieš sankcijas pret Krieviju.

Tramps skaidro, ka viņam nekas nav zināms par senatora republikāņa Lindseja Greiema komentāriem, kurš paudis, ka KF ir jāgaida sankcijas, sakarā ar tās iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās un kiberuzbrukumiem.

"Mums ir ātrums, ir daudz kas cits, bet es neesmu pārliecināts, ka ir nepieciešamā drošība. Šajā jautājumā ar senatoriem apspriedies neesmu, taču vēlāk es to noteikti izdarīšu," — piebilda Donalds Tramps.

Ziņu lente
0