AirBaltic stjuarti Lielbritānijā saņēmuši zelta medaļas

CC BY-SA 2.0 / Helmuts R / airBaltic takes offБоинг 737 авиакомпании AirBaltic
Боинг 737 авиакомпании AirBaltic - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Latvijas aviokompānijas darbinieki tika apbalvoti ar zelta medaļām starptautiskajās sacensībās ISPY 2016 par pasažieru apkalpošanas augsto kvalitāti.

RĪGA, 3.feb — Sputnik. Aviokompānijai airBaltic piešķirta zelta medaļa ISPY 2016 par apkalpošanas kvalitāti lidojuma laikā, ziņo portāls db.lv. Sacensības ISPY (Inflight Sales Person of the Year) norit Lielbritānijā ik gadus. Tajās piedalās daudzas starptautiskas aviokompānijas.

Stjuarti Anna Stola un Mihails Iņutins saņēmuši zelta medaļu ISPY 2016 kategorijā "Pārdošana kā serviss".

AirBaltic izpilddirektors Martins Gauss, komentējot šo patīkamo notikumu, atzīmēja, ka viena no kompānijas galvenajām prioritātēm ir kvalitatīva klientu apkalpošana. No tās ir atkarīgi kompānijas panākumi biznesā, tāpēc kompānija dāvā pasažieriem iespēju izmantot ērto un izdevīgo mobilo biļešu rezervāciju, piedāvā plašu un daudzveidīgu ēdienkarti lidojuma laikā un nodrošina augstas klases servisu.

"AirBaltic un mūsu apkalpes locekļiem ir liels gods saņemt šo augsto starptautisko balvu," – teica Gauss.

2011.gadā airBaltic sacensībās ISPY saņēma sudraba medaļu par "emocionālo inteliģenci pārdošanā un pārdošanas metožu sekmīgu izmantošanu".

Sacensībās piedalījās vairākas starptautiski atzītas aviokompānijas, piemēram, Air Canada, Air Asia, Finnair, Hongkong Airlines, Singapore Airlines, Virgin Atlantic Airways, Vueling, Wizzair un citas. Šogad tika svinēta ISPY 15 gadu jubileja.

 

Ziņu lente
0